Laatste vijverwoningen in Vijverpark

23 februari '23

De nieuwbouwwijk Vijverpark nadert zijn voltooiing. Binnenkort gaat fase 9 in verkoop, een van de laatste hoofdstukken van deze groene en gezinsvriendelijke buurt. Zoals de naam al doet vermoeden is de wijk gebouwd rondom de oevers van de grote vijver. De hoek- en tussenwoningen van het type vijverwoningen zijn de laatste 7 woningen die nog in de verkoop gaan én direct uitkijken op de vijver. In dit bericht lees je meer over deze unieke woningen.

Woon jij straks hier?

Naast het prachtige uitzicht zijn er nog meer voordelen van deze rijwoningen. Zo zijn ze allemaal volledig gasloos en dus energiezuinig, dankzij de individuele warmtepomp, de pv-panelen op het dak en het WTW (warmte terugwinning) -systeem. Hieronder zie je de belangrijkste kenmerken van de 2 typen vijverwoningen.

Vijverpark vijverwoningen

Vijverwoning - Tussen

De tussenwoningen zijn ruim opgezet. Met woonoppervlaktes vanaf circa 140 m2 is er voldoende ruimte voor het (toekomstig) gezin. Op de begane grond is de keuken direct verbonden met de woonkamer, wat een ruimtelijk gevoel geeft. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom over de hele breedte van de woning. Ook vind je op deze verdieping de badkamer en een extra separaat toilet, wel zo fijn. De zolder? Dat is nog een onbeschreven blad. Ga je voor een werk- of hobbykamer of toch een speelzolder voor de kids? Er is ruimte genoeg. Zeker bij de middelste woning van dit rijtje, dat een dwarskap aan de voorzijde heeft. De keuze is aan jou!

Kenmerken

  • 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder
  • Inclusief badkamer met regendouche en tegelwerk
  • Energieprestatie BENG 2=0, dus lagere energielasten
  • Dubbele openslaande deuren naar achtertuin
  • Eigen parkeerplaats op mandelig terrein

Naar de woningen
Vijverpark vijverwoningen

Vijverwoningen - Hoek

Bij de 2 hoekwoningen voel jij je al snel thuis. Dankzij de raampartijen in de zijgevel komt er extra veel licht in huis wat een ruimtelijk gevoel geeft. De vloerverwarming in de gehele woning geeft daarnaast een comfortabel en knus gevoel. En is ook nog eens duurzaam! Met een achtertuin van circa 10 meter diep geniet je hier ook nog eens van alle ruimte in de frisse buitenlucht. Zie jij jezelf hier al wonen?

Kenmerken

  • 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder
  • Inclusief badkamer met regendouche en tegelwerk
  • Energieprestatie BENG 2=0, dus lagere energielasten
  • Extra veel lichtinval dankzij de raampartijen in de zijgevel
  • Eigen parkeerplaats op mandelig terrein

Bekijk woningen

Abonneren op de nieuwsbrief

De komende periode is er steeds meer informatie beschikbaar over de vijverwoningen. Denk aan de verkoopdocumenten, zoals de plattegronden, de prijzen en de datum dat de verkoop start. Ontvang jij nog niet de nieuwsbrief van fase 9 en wil jij wel op de hoogte blijven van deze woningen? Ga naar jouw favoriete woningtype op de pagina woningen, laat je gegevens achter bij de button "aanmelden voor projectfase" en ontvang automatisch de nieuwsbrief met het laatste nieuws. 

Wanneer is de verkoop? Bekijk planning
Alle woningen bekijken? Naar het overzicht