Van een onbekend gebied naar een aantrekkelijke woonbuurt

18 mei '20

Vele jaren geleden is er gestart met de ontwikkeling van Vijverpark. Toen nog onbekend en door begroeiing overwoekerd gebied, inmiddels een aantrekkelijke woonbuurt in aanbouw, vlakbij het centrum van Haarlem.

In fase 5 komen zo rond de 50 compacte appartementen en een aantal maisonnettes in dit nog deel van Haarlem in verkoop. 

Haarlem-Oost is in ontwikkeling

Het oostelijk deel van Haarlem is in ontwikkeling. Hier zijn diverse nieuwbouwprojecten en bestaande buurten die worden gerenoveerd. De wijk Vijverpark is niet de enige nieuwbouwwijk in dit deel van de stad. Zo ligt naast Vijverpark de nieuwbouwwijk De Entree-Oost en worden in de aangrenzende slachthuisbuurt diverse nieuwbouwprojecten ontwikkeld. 

image alt

Zo in de stad, en zo uit de stad

De appartementen liggen op een perfecte plek. Je bent namelijk binnen 10 minuten met de fiets in het centrum van Haarlem en je via de aangrenzende uitvalsweg met de auto ook weer zo uit de stad. Dat geldt overigens zeker ook voor het openbaar vervoer. Via de bushalte, letterlijk op kruipafstand, ben je zo in de stad, op het strand, op Schiphol of in Amsterdam. 

image alt

Nieuw stadspark

Naast Vijverpark ligt het nieuwe stadspark Burgemeester Reinaldapark. Een stadspark met wandel- en fietspaden, een ligweide, parkplein en een aantal sportclubs: een ideale plek om elkaar te ontmoeten, om hard te lopen, te zonnen of gewoon even uit te waaien.

Net ten oosten van het Vijverpark zijn (ook weer op loopafstand) twee sportclubs gevestigd: een handboogvereniging Brederode en de hockeyclub Saxenburg.

De Planning

Op dit moment zijn de voorbereidingen van fase 5 van Vijverpark in volle gang. De plannen voor de appartementen en een aantal maisonnettes zijn uitgewerkt door het ontwikkelteam. Binnenkort delen we de specificaties van de appartementen. De verwachting is dat de appartementen in juni in verkoop gaan. 

Schrijf je in en blijf op de hoogte!
  Alle voorzieningen dichtbij!
  Perfect bereikbaar