Meerwerk van de Vijverwoningen

30 november '18

Een uitbouw aan de achterzijde, een vergrote woonkamer, een dakkapel, bad, extra slaapkamer(s) of inloopkast? Er is straks van alles mogelijk bij de Vijverwoningen. 

Als binnenkort de verkoop start zal de uitgebreide meer- en minderwerklijst beschikbaar zijn. Graag lichten we alvast een tipje van de sluier op van een unieke meerwerkoptie! 

image alt

Behoefte aan een speelkamer of werkkamer op de begane grond?

Uniek bij de Vijverwoningen is dat er bij een aantal bouwnummers standaard een werkkamer wordt gerealiseerd op de begane grond. Deze bouwnummers beschikken daarnaast over een stenen berging in de achtertuin. Dit betreft de bouwnummers 6, 7, 12 en 13. Bouwnummer 18 beschikt ook standaard over een werkkamer, dit bouwnummer beschikt daarnaast over een inpandige berging.

Om een nog ruimer gevoel te krijgen in de woonkamer, is het mogelijk om deze werkkamer volledig bij de woonkamer te betrekken. Om dit mogelijk te maken wordt er een stalen ligger aangebracht en is de achtergevel van de werkkamer en de woonkamer gelijk getrokken.

Naastgelegen impressie en onderstaande plattegrond geeft hier een weergave van, het voorbeeld betreft bouwnummer 12.

Basis plattegrond

Basis plattegrond

Uitgebreide woonkamer

Uitgebreide woonkamer
image alt

Betrek je garage bij je woning!

Bij de woningen met standaard een garage is er een meerwerkoptie om de garage als leefruimte bij de woning te betrekken. De woonkamer kan hierdoor extra breed opgeleverd worden. Bij sommige woningen resulteert dit in een woonkamer van zo’n 10 meter breed! Hier zijn diverse varianten voor, door de ruimte er gedeeltelijk bij te betrekken middels een toegangsdeur of een volledig open ruimte te creëren. Deze extra ruimte geeft tal van mogelijkheden qua invulling zoals: een speelkamer voor de kinderen, muziekruimte, een aparte eetkamer of een tv-ruimte. Deze meerwerkoptie is mogelijk bij bouwnummer 2 t/m 5, 8 t/m 11 en 14 t/m 17.

  Naar de Vijverwoningen!
  Heb je vragen?