Ontwikkelcombinatie 023 verkoopt 96 appartementen in Haarlem aan Daelmans Vastgoed

25 maart '21

Ontwikkelcombinatie 023, bestaande uit AM, BPD en Slokker Vastgoed, verkoopt 96 appartementen en 88 overdekte parkeerplaatsen in project Vijverpark in Haarlem aan Daelmans Vastgoed uit Maastricht.

Sociale huur en vrije sector

De 96 appartementen (35 sociale huur en 61 vrije sector huur) worden gerealiseerd door Slokker Bouwgroep vestiging Huizen en liggen verdeeld over drie appartementengebouwen. De appartementen zijn onderdeel van de stedelijke wand aan de rand van Vijverpark en ontworpen door DiederenDirrix en Common Affairs. De uitvoering is begin 2021 gestart en de oplevering staat geprognotiseerd voor de tweede helft van 2022.

Deze woningen worden niet via dit platform verhuurd. Voor meer informatie over de verhuur verwijzen wij je graag door naar de website van Daelmans Vastgoed. 

Ieder bouwblok aan de stedelijke wand kent een sterke parcellering in het gevelbeeld. Hierbij is ingezet op het creëren een verbondenheid in verscheidenheid met rijke metselwerkdetails en het maken van een levendig straatbeeld door het realiseren van woonfuncties direct aan de straat. Het merendeel van de appartementen heeft een groot terras op het zuiden en een overdekte parkeerplaats. Aan de binnenzijde van ieder blok wordt op het dak van de parkeergarage een daktuin aangelegd met een inheemse kruidenvegetatie ter bevordering van de biodiversiteit. Alle appartementen zijn duurzaam en voorzien van een individuele warmtepomp.

Voor vragen en extra informatie kunt u terecht bij [email protected].

image alt

Vijverpark krijgt vorm

Vijverpark is de nieuwe wijk aan de zuidzijde van de Schipholweg. Inmiddels zijn al 131 woningen en 20 appartementen – rond de centrale waterpartij – gerealiseerd en opgeleverd. Dat dit niet ongemerkt is gebleven, bleek vorig jaar uit de toekenning van de publieksprijs van de Lieven de Keypenning. Deze penning wordt jaarlijks door de gemeente Haarlem uitgereikt.

Ondertussen krijgt de wijk steeds meer vorm: recent is gestart met de realisatie van 52 appartementen Monteverdi op de hoek van de Schipholweg en de Amerikaweg. De verkoop van het project Bellini op de andere hoek van stedelijke wand, bestaande uit 33 appartementen en 3 eengezinswoningen, is op 23 maart gestart. De inschrijfperiode staat open tot 2 april om 12:00 uur. 

Schrijf je in
Bekijk de planning Wat komt er nog aan?
Bekijk de woningen Wil je ook in Vijverpark wonen?