Oplevering Vijverpark fase 4

4 juni '20

Wat leuk! We ontvingen een update van de aannemer. Ze zijn gestart met de oplevering van de 2 onder 1 kapwoningen in Vijverpark. Een moment waar je als koper volop naar uitkijkt. Wij wensen de bewoners dan ook veel woonplezier!

image alt

2 onder 1 kapwoningen

Fase 4 van Vijverpark is in december 2018 in verkoop gegaan en de woningen worden nu stap voor stap opgeleverd. Erg leuk om te zien! Deze fase heeft 18 prachtige 2 onder 1 kapwoningen met aan de voorzijde uitzicht op de vijver! Het leuke aan deze Vijverwoningen is dat ze bijna allemaal verschillend zijn.

Met de oplevering van deze fase begint V
ijverpark begint steeds meer vorm te krijgen!

 

image alt

Wil jij wonen in Vijverpark?

Binnenkort gaat Monteverdi in Vijverpark fase 5 in verkoop. Hier komen aan de noordwestkant 52 stedelijke appartementen, studio's en enkele maisonnettes. De woningen variëren in oppervlakte van circa 50m2 t/m 100m2. De appartementen liggen op een perfecte plek. Je bent namelijk binnen 10 minuten met de fiets in het centrum van Haarlem en je via de aangrenzende uitvalsweg met de auto ook weer zo uit de stad.

Als je straks een appartement wilt kopen in Vijverpark dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. Maak alvast een account en je wordt als eerst op de hoogte gehouden wanneer de verkoop start. 

Maak een account aan
Wil je ook wonen in Vijverpark Bekijk de appartementen Monteverdi
Heb je een vraag? Neem contact met ons op