Prijsindicatie stedelijke appartementen in Monteverdi

15 juni '20

Er wordt steeds meer bekend over de appartementen in Vijverpark in deze nieuwe fase. De eerste concept beelden staan online en natuurlijk wil je graag weten wat jouw nieuwe droomappartement ongeveer gaat kosten. We hebben de indicatieve prijzen voor je bij de woningtypes geplaatst. De prijzen per bouwnummer zijn binnenkort bekend. Belangstellenden ontvangen hierover automatisch bericht. 

image alt

Koopsomindicatie

De prijzen zijn nog niet definitief, maar dit geeft wel vast een idee hoeveel de maisonnettes, studio's en appartementen gaan kosten.

- studio vanaf €219.000
- appartement vanaf €307.500
- maisonnette vanaf €270.000

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dit is inclusief deelautoconcept of privé parkeerplaats. Verder houdt het in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

image alt

Wat kan ik lenen? 

Nu je de prijzen per woningtype weet, vraag je je wellicht af of dit binnen jouw budget valt. Hiervoor is het handig om te weten wat je kunt lenen. Hiervoor hebben wij een financieringstool in samenwerking met de Rabobank om jou alvast een eindje op weg te helpen.

image alt

Mijn Eigen Huis account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor één van de appartementen in Monteverdi? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je jouw favoriete woningtype(s), de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Account aanmaken
Wanneer gebeurt er wat? Planning
Welke woning past bij jou? Woningen