Ruim 60% van fase 9 verkocht!

18 augustus '23

De verkoop van Vijverpark fase 9 in Haarlem verloopt gestaag. Ook in de vakantieperiode hebben weer diverse blije kopers hun handtekening gezet onder hun koopcontract. In dit nieuwsbericht lees je een update over fase 9. Daarnaast zijn er nieuwe 360 graden beelden van de wijk. Zie jij jezelf hier al wonen? Er zijn ook nog enkele woningen beschikbaar!

Stap voor stap dichterbij gunning

Met het voorverkooppercentage van 63% komt Vijverpark fase 9 dichtbij een van de opschortende voorwaarden, die van 70% voorverkoop. Verder is de omgevingsvergunning inmiddels onherroepelijk en de grond is zo goed als bouwrijp. Als alle voorwaarden zijn vervuld kan de gunning van het project plaatsvinden. Daarbij krijgt de aannemer officieel de opdracht voor de start van de bouw en gaat het project officieel door. Zodra er meer zicht is op deze gunning, informeren we de kopers.

image alt

Laatste woningen vrij

In Vijverpark fase 9 zijn er op het moment van publiceren van dit artikel al 15 woningen verkocht. Daarnaast zijn er 5 onder optie. Dat betekent dat nu de laatste 4 woningen nog vrij zijn. Met nog slechts één vervolgfase in het vooruitzicht is dit dus een van de laatste kansen om een woning in Vijverpark te kopen. 

Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de bouwnummers. Klik op vergelijken en zet jouw favoriete woningen naast elkaar en bekijk wat de overeenkomsten en verschillen zijn. Is jouw droomwoning nog beschikbaar? Dan kan je direct een optie aanvragen. Klik op het bouwnummer en de button "optie aanvragen", vul je gegevens aan en wie weet woon jij straks in deze groene, nieuwe stadswijk!

Bekijk woningen

360 graden Vijverpark

Hieronder zie je de nieuwe 360 graden beelden van Vijverpark. Zo komt het er straks uit te zien, fraai he? Klik met je muis of veeg met je vinger om een rondje Vijverpark te maken.

Naar woonconfigurator Fase 9 in 3D bekijken?
Bekijk woningen Ook hier wonen?