Ruim 70% verkocht in Vijverpark fase 8

5 januari '23

Onlangs werd de hoerabrief van Vijverpark fase 8 in Haarlem al naar de kopers verstuurd om te melden dat de bouw officieel binnenkort van start gaat. Inmiddels is er meer dan 70% van de woningen verkocht en zijn de laatste 4 woningen onder optie. Aanmelden voor de reservelijst is nog mogelijk! Daarnaast volgt in 2023 nog een nieuwe fase.

Bijna uitverkocht

De woningen in Vijverpark fase 8 zijn bijna uitverkocht. Daarnaast is er aan de overige opschortende voorwaarden voldaan, waardoor er in dit 1e kwartaal van 2023 al gestart wordt met de bouw. De valutadatum, de datum dat de grond rentedragend wordt, is 1 februari 2023. Dat betekent dat kopers die voor die datum naar de notaris gaan voor het transport, rentevrij hun Akte van Levering kunnen passeren.

Reservelijst nog open

Hoewel er voor de laatste woningen nog optanten zijn die de aankoop van de woning nog overwegen, is het nog mogelijk om je aan te melden voor de reservelijst. Mocht er toch nog een optant afhaken, dan maak jij wellicht nog kans op een woning! Ga naar de pagina woningen en het bouwnummer van jouw voorkeur. Laat vervolgens je gegevens achter bij de button 'Zet me op de wachtlijst'. Indien je alsnog in aanmerking komt, ontvang je bericht.

Naar woningen

Nieuwe fase in 2023

Medio 2023 staat de volgende fase van Vijverpark gepland. Binnenkort volgt daarover meer informatie. Als je al aangemeld staat voor de nieuwsbrief van Vijverpark, ontvang je automatisch bericht. Nog geen nieuwsbrieven ontvangen? Laat je gegevens achter onderaan deze pagina en zorg dat je niks mist van de nieuwe ontwikkelingen!

Vragen? Neem contact op
Op de reservelijst? Naar de woningen