Speciaal voor kopers van Monteverdi: de Rabo Groenhypotheek

12 augustus '20

Als koper van nieuwbouwproject Monteverdi kun je een Rabo Groenhypotheek krijgen. Daar zijn meerdere voordelen aan verbonden. Heb jij interesse? Vraag dan vrijblijvend een hypotheek gesprek aan.

Meer informatie

Wat is een Rabo Groenhypotheek?

De Rabo Groenhypotheek is een Annuïteitenhypotheek met een rentevaste periode van 10 jaar. Tijdens deze eerste rentevaste periode krijg je 0,5% korting op je hypotheekrente. Je betaalt elke maand een gelijk bedrag. Dit bedrag bestaat uit rente en aflossing. Dit heet de annuïteit. Deze bruto maandlast bestaat in het begin uit veel rente en weinig aflossing. Later is dat omgekeerd. Aan het einde van de looptijd is je hypotheekschuld volledig afgelost.

image alt

De belangrijkste kenmerken van een Rabo Groenhypotheek?

1. Annuïteitenhypotheek
2. Korting op hypotheekrente
3. Na looptijd afgelost

Heb jij interesse in een Rabo Groen Hypotheek? Op de website van de Rabobank vind je meer informatie over de Groene hypotheek of vraag vrijblijvend een hypotheek gesprek aan bij de Rabobank in Haarlem.

Ben jij een starter? En is dit jouw eerste koophuis? Dan kan het zijn dat je in aanmerking kunt komen voor een starterslening. Of je in aanmerking komt is afhankelijk van een aantal voorwaarden. Lees snel verder op de website van SVn. 

Starterslening
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wanneer gebeurt er wat? Bekijk de planning