Standaard Siematic keuken in de Vijverwoningen

2 november '18

Alle Vijverwoningen in Vijverpark worden in basis uitgevoerd met een prachtige SieMatic keuken. Per woning is een basiskeuken opgenomen die het meest geschikt is voor juist díe woning. De mooiste gerechten maak je klaar in je SieMatic keuken, met zicht op de grote keukentafel waaraan je gasten zitten. Of samen met de kinderen een heerlijke appeltaart bakken, die later natuurlijk geproefd moet worden!

image alt

Het centrale punt in je nieuwe woning!

Een SieMatic keuken vormt het centrale punt van het gezinsleven. Bij SieMatic begrijpen ze hoe belangrijk de keuken is. Want elk mens is anders en elke SieMatic keuken ook. Uiteraard kun je de basiskeuken ook uitbreiden en helemaal naar jouw smaak samen stellen! De medewerkers van ASWA Keukens in Hilversum helpen je hier graag bij verder. 

image alt

Jouw wensen zijn het vertrekpunt

“We kiezen met een SieMatic keuken en Siemens apparatuur voor twee topmerken. Duurzaam, kwaliteit en luxe. Veel fabrikanten maken standaardproducten: SieMatic gaat een stapje verder. Maatwerk is bijvoorbeeld mogelijk. Daarnaast heeft SieMatic ‘MultiMatic’, een uniek opbergsysteem, bijvoorbeeld om je wijnglazen op te hangen. Het zijn de kleine details die het afmaken.”

De inspiratiekeuken is al prachtig en bestaat standaard uit: een greeploze SieMatic keuken, met een Siemens combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, schouwkap (recirculatie) en een 4-pits inductie kookplaat. Het blad is van composiet met een moderne kraan en spoelbak. De keuken wordt kookklaar gemonteerd!

Duurzaamheid Voorbereid op de toekomst
  Bekijk de Vijverwoningen