Update verkoop Vijverpark fase 9 & 10

13 december '23

Dat Vijverpark in Haarlem een gewild nieuwbouwproject is blijkt wel uit de verkoop. We geven je graag een update van de stand van zaken voor fase 9 en 10.

Vijverpark fase 9 uitverkocht!

We hebben weer een mooie mijlpaal bereikt. Vijverpark fase 9 is volledig verkocht! Het project is inmiddels ook gegund. De aannemer verwacht in het 1e kwartaal van 2024 te starten met de bouw van de nieuwbouwwoningen. Voor de kopers betekent dit weer een stapje dichter bij de sleutel van hun nieuwe droomwoning.

image alt

Vijverpark fase 10

In november zijn we gestart met de verkoop van de laatste fase in Vijverpark. Dit zijn de 8 laanwoningen in fase 10. Nog geen maand later zijn bijna alle woningen onder optie en overwegen de kandidaten nu of ze hun handtekening zetten onder het koopcontract. Wil jij ook wonen in Vijverpark? Dan is dit je laatste kans! Er is namelijk nog 1 laanwoning beschikbaar op het moment van publiceren van dit artikel.

Heb jij interesse? Bekijk de actuele beschikbaarheid op de pagina woningen en vraag gratis en vrijblijvend een optie aan voor de woning die nog vrij is. Hiervoor geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt". 

Bekijk beschikbaarheid
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Interesse in een woning? Bekijk de beschikbaarheid