Verkoop appartementen en woningen Bellini van start

23 maart '21

Woon jij straks comfortabel in een appartement of eengezinswoning in Vijverpark? De 36 woningen in Bellini zijn nu in verkoop. 

Alle informatie over de woningen staat online en kun je downloaden wanneer dat jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren kan online via Mijn Eigen Huis. In dit bericht lees je alles over inschrijving.

Wonen in Vijverpark is woningen in een bruisende wijk op fietsafstand van het heerlijke centrum van Haarlem. Zin in een dagje strand? Geen probleem, want vanaf jouw woning in Vijverpark ben je er zo. Ook luchthaven Schiphol is in no time te bereiken vanuit deze nieuwbouwwijk. 

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de verkooptekeningen, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Heb jij een keuze gemaakt voor welke woning(en) je in aanmerking wilt komen? Log in op je Mijn Eigen Huis-omgeving en geef online je voorkeuren door. Inschrijven kan tot 2 april tot 12.00 uur. Op 9 april proberen wij de uitslag van de toewijzing bekend te maken. Dit vind je dan ook terug in je Mijn Eigen Huis account terug.

Verkoopdocumentenpagina
image alt

Inschrijfvoorwaarden

Bij het inschrijven en toewijzen van de woningen zijn enkele voorwaarden van toepassing. Wij streven naar een zo eerlijk en transparant mogelijke toewijzing. De belangrijkste voorwaarden staan hieronder opgesomd:

  • Per toekomstig huishouden mag er slechts 1 inschrijving worden gedaan.
  • Aan het invullen en insturen van een inschrijving kan geen enkel recht op toewijzing van een woning worden ontleend.
  • Er wordt geloot bij de notaris, waarbij er in eerste instantie zoveel als mogelijk naar het 1e voorkeurskeuze wordt gekeken.
  • De inschrijving sluit op vrijdag 2 april om 12.00 uur

Mijn Eigen Huis

Inschrijven voor de woningen doe je via je Mijn Eigen Huis account. Daar staan jouw persoonlijke gegevens, voorkeuren en de verkoopdocumenten. Daarnaast zie je hier straks de uitslag van de loting en kan je straks zelf aangeven hoe jij je woning wilt aankopen: volledig online, bij de makelaar of een combinatie daarvan. Je kunt je alleen met een account inschrijven voor de woningen. Heb je nog geen account? Bekijk via onderstaande button hoe je er een aanmaakt.

Mijn Eigen Huis
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt!
Wil jij in aanmerking komen voor een woning? Bekijk de verkoopdocumentenpagina