21 september 2021

De verkoop is gestart

Geef jouw voorkeuren door. Dit kan tot 30 september 12:00 uur.

Verkoop van de eengezinswoningen in Vijverpark is gestart!

21 september '21

We zijn zo ver! De verkoop van de 31 eengezinswoningen in de 7e fase van het nieuwbouwproject Vijverpark in Haarlem is gestart. Dat betekent dat je je voorkeuren voor je droomwoning kunt doorgeven via je Eigen Huis-account. Dat kan tot en met 30 september 12:00 uur, want dan sluit de inschrijving. Kies maximaal 5 woningen naar keuze en plaats ze in je winkelwagen.

Ben je klaar met je inschrijvingen? Dan is het hopen op een toewijzing.

Let op: Een inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. De Ontwikkelcombinatie 023 C.V. behoudt zich het recht voor om dubbele inschrijvingen zonder verdere aankondiging te verwijderen.

Geef je voorkeuren door

Nog geen Eigen Huis-account?

Ben je geïnteresseerd in een woning, maar heb je nog geen Eigen Huis-account? Maak dan snel een account aan. Het is gratis, eenvoudig en bovendien een voorwaarde om de woningen van je voorkeur door te geven en je in te schrijven.  

Maak je Eigen Huis-account aan
image alt

Bekijk de woningen in 3D

Het kopen van een huis is spannend. Uiteraard wil je graag zien hoe jouw nieuwe woning eruit komt te zien. En dat is toch wel een ding bij nieuwbouw omdat deze in de meeste gevallen nog gebouwd moeten worden. Daarom maken we bij dit project in Vijverpark gebruik van de 3D woonconfigurator. Bekijk jouw favoriete woning nu in 3D.

Woonconfigurator
Ga naar de woningen En geef je voorkeuren door
Heb je vragen? Bel ons dan even