28 juni 2022

De verkoop is gestart

Geef jouw voorkeuren door. Dit kan tot 6 juli 10:00 uur.

Verkoop van de eengezinswoningen in Vijverpark is gestart!

28 juni '22

Het is zo ver! De verkoop van de 14 woningen in fase 8 van het nieuwbouwproject Vijverpark in Haarlem is gestart. Dat betekent dat je je voorkeuren voor jouw droomwoning kunt doorgeven via je Eigen Huis-account. Wordt het één van de tussenwoningen, een tweekapper of toch die unieke vrijstaande geschakelde woning? Je kan tot en met 6 juli 10:00 uur jouw vijf voorkeuren doorgeven. Daarna sluit de inschrijving. Ben je klaar met je inschrijvingen? Dan is het hopen op een toewijzing. De toewijzing maken we bekend op 8 juli vanaf 10:00 uur.

Geef je voorkeuren door
image alt

De spelregels

Let op: Een inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. De Ontwikkelcombinatie 023 C.V. behoudt zich het recht voor om dubbele inschrijvingen zonder verdere aankondiging te verwijderen.

Lees via de button meer over de regels van het kopen van een woning.

Lees verder

Nog geen Eigen Huis-account?

Ben je geïnteresseerd in een woning, maar heb je nog geen Eigen Huis-account? Maak dan snel een account aan. Het is gratis, eenvoudig en bovendien een voorwaarde om de woningen van je voorkeur door te geven en je in te schrijven.  

Maak je Eigen Huis-account aan
Ga naar de woningen En geef je voorkeuren door
Heb je vragen? Bel ons dan even