Vijverpark fase 8: laatste bouwupdate 2023

7 december '23

Hoewel de dagen korter worden en het weer kouder, gaan de werkzaamheden op de bouwplaats van Vijverpark in Haarlem gestaag door. Helaas hebben de weersomstandigheden de laatste tijd niet meegezeten, met veel regen. De aannemer heeft onlangs een nieuwe bouwupdate gestuurd, tevens de laatste update van dit jaar. Ben je ook benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?

image alt

Voortgang werkzaamheden

Nadat alle kozijnen op de bouwmuren zijn geplaatst, vordert het metselwerk gestaag. Helaas hebben de weersomstandigheden de laatste tijd niet erg meegezeten. Daardoor wordt de prognose om alle woningen voor de kerst van een dak te voorzien niet gehaald. De daken van de tweekapper en geschakelde vrijstaande woning zullen net na de kerst geplaatst worden.

Voor de woningen die al wel van een dak zijn voorzien, zijn ze op dit moment bezig om alle dakranden en zink-afwerkingen aan te brengen. Daarna start de aannemer met  het leggen van de dakpannen. De loodgieter is in enkele woningen al begonnen met de installaties. Zodra de definitieve trappen zijn geplaatst volgen de overige woningen snel. Als de woningen 'onder de pannen' zijn, richt de aannemer zich op de binnenwerkzaamheden. 

Iets vragen? Neem contact met ons op
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht