Vijverpark fase 8 op 28 juni in verkoop

21 juni '22

Omcirkel 28 juni in je agenda, want dan start de verkoop van de 14 eengezinswoningen van fase 8 van Vijverpark. Vanaf dinsdag 28 juni 10:00 uur tot en met woensdag 6 juli 10:00 kun je jouw favoriete woning(en) via het winkelwagentje in je Eigen Huis-account aan ons doorgeven.

Bekijk het woningaanbod

Definitieve prijzen

De definitieve prijzen van de woningen in deze fase worden op woensdag 22 juni gecommuniceerd via een e-mail. Uiteraard zijn deze dan ook terug te vinden bij de betreffende woningen in het woningaanbod.

image alt

Na de inschrijfperiode

Na het sluiten van de inschrijfperiode vindt er een loting plaats bij de notaris. Op die manier wordt bepaald of je een woning hebt toegewezen gekregen. De bekendmaking van de toewijzing is op 8 juli vanaf 10:00 uur. We maken dit bekend via een mail én het Mijn Eigen Huis-account. Je verneemt dan of je een woning van jouw voorkeur(en) hebt toegewezen gekregen of dat je een reservekandidaat bent. Spannend!

Lijkt ingewikkeld, maar valt reuze mee!

Wil je meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning? Bekijk dan ons korte filmpje over de belangrijkste stappen bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Zoiets doe je namelijk niet elke dag. Het lijkt allemaal erg ingewikkeld, maar het valt allemaal reuze mee! En al kom je er niet uit of hebt je vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen. We zijn 7 dagen per week beschikbaar. 

Nog geen Eigen Huis-account? Maak er dan snel een aan
Vragen? Bel ons dan even. We zijn 7 dagen per week beschikbaar