Voortgang Vijverpark fase 4

1 maart '19

Afgelopen december gingen de achttien 2 onder 1-kapwoningen van Vijverpark fase 4 in verkoop. De woningen werden via de loting bij notariskantoor Brummelhuis toegewezen. Er was heel veel belangstelling en inmiddels is al bijna 70% van de woningen verkocht. Een aantal woningen is nog niet verkocht, daarvoor worden nog gesprekken gevoerd met de kandidaten. Het bijna bereiken van de 70% is positief nieuws voor het project, want de start van de bouw van de 18 woningen van Vijverpark in fase 4 komt daarmee weer een stuk dichterbij.

De 70%-grens

Op het moment dat minimaal 70% van alle woningen in het project is verkocht en aan alle voorwaarden is voldaan - waaronder een onherroepelijke omgevingsvergunning van de gemeente Haarlem - kan Stokker Bouwgroep starten met de voorbereidingen van de bouw. En ontvangen alle kopers van de fase 4-woningen een ‘hoerabrief’, waarmee zij een afspraak kunnen maken bij de projectnotaris. 

In het volgende nieuwsbericht hopen we je meer te kunnen melden over de volgende stap voor fase 4: het verlenen van de onherroepelijke omgevingsvergunning door de gemeente Haarlem.

 

Veel gestelde vragen Meer weten over Vijverpark?
Een woning kopen? Lees hier alles over het kopen van een woning