Woningen Vijverpark fase 9 online

22 maart '23

Binnenkort gaan de 24 nieuwbouwwoningen in Vijverpark fase 9 in verkoop. Onlangs kon je al de woningtypes bekijken. Nu zijn ook alle individuele bouwnummers te zien met hun kenmerken en plattegronden. Voeg jouw favoriete woning alvast toe aan je wensenlijst en bereidt je daarmee voor op de verkoop.

image alt

Bekijk en vergelijk alle woningen

Vijverpark is toegekomen aan de laatste 2 fasen. In deze nieuwbouwwijk zijn er al bijna 400 woningen verkocht en een groot deel daarvan is inmiddels al bewoond. Zodoende is Vijverpark fase 9 een van je laatste kansen om ook te kunnen wonen in deze nieuwe buurt op fietsafstand van het centrum van Haarlem.

De 24 woningen van fase 9 staan nu online op de pagina woningen. Er zijn laanwoningen en vijverwoningen. Zowel 2 onder 1 kap-, tussen- als hoekwoningen. Op de pagina woningen zie je nu de kenmerken en plattegronden van de individuele bouwnummers. Leer de woningen kennen aan de hand van de beschrijving, bekijk de plattegrond, zie welke kenmerken de woning heeft en maak daarmee een weloverwogen keuze.

Met de vergelijken functie kan je verschillende woningen naast elkaar zetten en vergelijken. Heb jij jouw droomwoning gevonden? Klik dan op het hartje en voeg deze woning toe aan je wensenlijst. Zo ben je alvast goed voorbereid voor het moment dat de woningen in verkoop gaan. Deze fase gaat binnenkort in verkoop en voor die tijd zijn de definitieve prijzen per bouwnummer bekend. Belangstellenden die zich voor de nieuwsbrief hebben geabonneerd ontvangen hierover persoonlijk bericht. 

Naar de woningen

Al een Mijn Eigen Huis account?

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere woningen in Vijverpark fase 9, maar heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Zorg er dan voor dat je een persoonlijke Mijn Eigen Huis account aanmaakt. Dit account heb je nodig om je straks in te kunnen schrijven als de verkoop is gestart en om daadwerkelijk een woning te kunnen kopen.

In dit account kun je jouw favoriete woning(en) opslaan en tijdens de verkoop mag je maximaal 5 voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te kunnen komen. Bovendien vind je hier tijdens de verkoop alle relevante documenten van jouw favoriete bouwnummers bij elkaar.

Nog geen account? Alles over Mijn Eigen Huis
Meer weten? Bekijk alle woningen