Definitieve prijzen Vijverpark fase 10

31 oktober '23

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in Vijverpark fase 10? Dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. Eerder deelden we indicatieve prijzen per woning met je maar nu zijn ze definitief vastgesteld. Ga kijken of jouw favoriete woning past binnen je budget en regel alvast een financiële check. Lees waarom dat in je voordeel kan werken bij de toewijzing.

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van Vijverpark fase 10 zijn inclusief sanitair en tegelwerk (geen keuken).

De koopsommen zijn vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen:

  • makelaarskosten;
  • notariskosten voor de leveringsakte;
  • aansluiting van elektra, water en riolering.
Bekijk de prijzen per woning
image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check.

Meer over de financiële check

Binnenkort start verkoop

De verkoop van de 8 woningen van Vijverpark fase 10 start binnenkort. We moeten nog wat puntjes op de i zetten en hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

Tip 1: Regel alvast een financiële check

Tip 2: Lees alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure op de pagina woning kopen.

Wonen in Vijverpark fase 10? Woningaanbod
Een financiële check regelen? Financiële check