Yes! De helft van de woningen in fase 8 is verkocht

7 november '22

Vlak voor de zomer gingen de woningen van fase 8 in de verkoop. Een fase met prachtige rijwoningen, een twee-kapper en een unieke geschakelde vrijstaande woning. Inmiddels is de helft van de woningen verkocht en daar zijn we trots op omdat we weer (nieuwe) Haarlemmers blij hebben gemaakt met een woning.

Wil jij ook in Vijverpark wonen? Schrijf je dan in als reservekandidaat of meld je aan voor toekomstige fases. Via de website en onze nieuwsbrieven houden we je graag op de hoogte.

image alt

Wonen in Vijverpark

De nieuwbouwwijk Vijverpark bestaat uit meerdere fases. Inmiddels zijn er al meerdere woningen bewoond. De wijk onderscheidt zich door gezelligheid en knusheid en een, centraal in het plan gelegen, vijver waaraan de wijk zijn naam ontleend. Dit alles zorgt voor een levendige buurt. Fase 8 ligt dichtbij de vijver aan een rustige laan waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook het parkje rondom het water zal de fantasie van de jongste bewoners zeker doen prikkelen. Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bekijk het aanbod
Lees het nieuws over Vijverpark Op de hoogte blijven?
Een woning komen? Zo doe je dat