Zo komt Bellini eruit te zien

9 februari '21

Wat zijn ze mooi geworden: de definitieve beelden van het appartementengebouw Bellini en de 3 eengezinswoningen! Welke woning spreekt jou het meeste aan? 

Fijn wonen in een levendige wijk in Haarlem

De plannen van de volgende fase van Vijverpark in Haarlem worden steeds concreter. Zodoende kunnen we nu ook de definitieve beelden laten zien van het appartementengebouw en de eengezinswoningen. Wij zijn in ieder geval trots op het resultaat!

In het appartementengebouw van Bellini komen 23 appartementen, 8 maisonnettes en 2 studio's. Daarnaast worden er 3 eengezinswoningen met eigen tuin op het westen gerealiseerd. De beelden van de woningen geven een voorproefje van wat er in de nabije toekomst wordt gebouwd in deze fase.

 

Interesse?

Heb je interesse in één van de woningen of appartementen in Vijverpark? Dan hebben wij goed nieuws! Naar verwachting start de verkoop van de woningen en appartementen medio of eind maart.

Schrijf je in voor deze projectfase onder de verschillende woningtypen op de pagina van het woningaanbod en blijf als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen zoals de definitieve verkoopdatum. 

 

Bekijk het woningaanbod
  Bekijk de planning
  Bekijk de woningen